Nieuws

We zijn weer 6 dagen per week open! (woensdag gesloten)

Wij hebben er ontzettend veel zin om onze gasten weer te mogen ontvangen in ons sfeervolle restaurant en prachtige terras!

Wil je graag bij ons komen eten? Houd dan rekening met de volgende punten:

Corona update

  • Binnen is reserveren verplicht.
  • Wil je nu al een tafel reserveren dan kan dat via 0541-680130 of online via info@gasterijdebakker.nl
  • Wij mogen maximaal 30 gasten (excl. personeel) in ons restaurant plaatsen.
  • Buiten op het terras is reserveren niet verplicht en kun je gewoon gezellig plaatsnemen.
  • Mocht er binnen toch plek zijn en je hebt niet gereserveerd, zullen we vragen om enkele gegevens in te vullen, dit is verplicht vanuit de overheid. Als je de gegevens hebt ingevuld mag je plaatsnemen aan tafel.
  • Iedereen moet 1,5 meter afstand houden. Met uitzondering, mensen die een gezamenlijke  huishouding vormen en tweetallen.

Wil je reserveren voor meer dan twee personen en vorm je geen huishouden?
Houd er dan rekening mee dat je met je gezelschap op 1,5 meter van elkaar moet zitten.

  • Bij binnenkomst zal een medewerker met een gesprek inschatten of het bezoek risico’s oplevert. Indien jij of iemand anders verkoudheids- of griepklachten vertoont, moeten we de toegang helaas ontzeggen.
  • De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. Hiervoor hebben we verschillende maatregelen getroffen. Er staat een desinfectiepaal, waarmee je de handen kunt desinfecteren bij binnenkomst. Dit is verplicht!!
    we zullen er voor zorgen dat de tafels, stoelen en menukaarten grondig zijn gereinigd voordat je plaats neemt aan tafel!!

We snappen dat dit allemaal erg ingewikkeld en ongastvrij klinkt maar ook wíj moeten en willen ons aan de regels houden. Als we allemaal ons steentje bijdragen en onze verantwoordelijkheid er voor nemen, dan zorgen we met elkaar voor dat we dit onder controle houden.

We hopen jullie snel weer te zien!

Groeten,
Team Gasterij de Bakker

Tafel reserveren