Loat het oe smaken!

In Twente houden we van rijke smaken en nen groten teller vol. Terwijl jij geniet van een glas heerlijke wijn of een lekker koud biertje, besteden onze koks uiterste zorg aan jouw gerecht. Dat proef je. Onze gerechten zijn bereid met smakelijk verse, lokale ingrediënten. Misschien ben je er eerder zelfs nog langs gewandeld of gefietst. In ons gemoedelijke en sfeervol ingerichte restaurant is plaats voor ongeveer 80 personen. Komt der in!

Wij zijn op de hoogte van de samenstelling van al onze gerechten, wanneer je een voedselallergie hebt meldt je dit bij onze medewerkers van de bediening. Op  verzoek informeren wij je dan graag over de allergenen in onze producten.

VOORGERECHTEN

Ton W.
Ton W.
14:13 08 Sep 24
Fred B.
Fred B.
13:31 08 Sep 24
Helma S.
Helma S.
16:24 02 Sep 24
Fijne bediening en lekker gegeten.
Renee S.
Renee S.
07:29 30 Aug 24
Els V.
Els V.
05:16 26 Aug 24
Elly K.
Elly K.
09:48 25 Aug 24
Heel gezellig terras, zeer vriendelijk personeel dat ia altijd prettig.
Dion ter W.
Dion ter W.
18:25 24 Aug 24
very nice food and good friendly service
Tonnie L.
Tonnie L.
14:21 19 Aug 24
Prima eten voor een betaalbare prijs.
E O.
E O.
18:12 18 Aug 24
Debby S.
Debby S.
23:31 17 Aug 24
In alle opzichten, een uitstekend familiehotel gerund door een jong vriendelijk echtpaar.
×
js_loader
Runder Carpaccio
Dun gesneden gemarineerde lendebiefstuk met pijnboompitten, oude kaas en basilicum mayonaise.
11,75
Champignons “De Bakker”
In diverse kruiden gebakken champignons en paprika gegratineerd met oude kaas.
9,25
Gamba’s
In diverse kruiden en sweet chili gebakken gegratineerd met oude kaas
10,50
Proeverij de Bakker
Een variatie van verschillende koude en warme voorgerechtjes.
11,50
Broodplankje
Stokbrood met kruidenboter, tapenade en kerrie saus.
5,50
Salade geitenkaas
Met diverse slasoorten, pijnboompitten en appelstroopdressing.
9,25
Zaligheid van vis
Combinatie van zalmbonbon en gamba’s.
11,50

HUISGEMAAKTE SOEPEN

Tomatensoep
Gebonden tomatensoep met een vleugje room
6,50
Grove mosterdsoep
Romige mosterdsoep met gebakken spekjes
6,50
Uiensoep
Krachtige uiensoep onder een dakje van gesmolten kaas.
6,50

HOOFDGERECHTEN

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappelen, warme groenten en rauwkostsalade.

Boerenschnitzel
Wienerschnitzel geserveerd met champignons, ui, paprika en spek.
20,75
Cordon Bleu
Wienerschnitzel gevuld met ham en kaas.
20,50
Kalfsentrecôte
Geserveerd met grove mosterdsaus.
25,50
Mixed Grill
Proeverij van bief, varkens-oester en kipfilet geserveerd met champignons, ui en spek.
23,50
Spare Ribs
Heerlijke huis gemarineerde en gegaarde varkensribbetjes met naar keuze sweet chili of knoflooksaus.
23,25
T- Bone “De Bakker”
T-bone van 450 gram geserveerd met huisgemaakte kruidenboter.
35,50
Varkenshaas
Gevuld met roomkaas omwikkeld met gedroogde ham.
22,75
Tournedos “De Bakker”
Heerlijk gegrilde biefstuk van de haas met gebakken champignons, ui en spekjes.
34,50
Tournedos “Pepermolen”
Biefstuk van de haas met pepersaus.
34,50
Duo van Vlees en Vis
Combinatie van zalm en haasbiefstuk vergezeld met hollandaise saus.
27,25
Kip op “Oosterse wijze”
Geroerbakte kippendij met diverse groenten, noten gepresenteerd in een krokant bakje.
20,50
Kabeljauwfilet
Omwikkeld met spek geserveerd met tuinkruidensaus.
23,25
Zalm
In roomboter gebakken zalm geserveerd met een hollandaise saus.
23,25
Vegetarische Schotel
Diverse gebakken groenten, noten en olijven overbakken met twee soorten kaas in een krokant bakje.
19,75

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

Pokémon
Kroket met frites en mayonaise.
4,75
Chicken Little
Kipnuggets met frites en mayonaise.
4,75
Bob de bouwer
Frikandel met frites en mayonaise.
4,75
Popeye
Klein spare ribje met frites en mayonaise.
9,50

DESSERTS

Een aantal van onze desserts zijn ook te verkrijgen in een kleinere variant, voor diegene die nog maar een klein gaatje over heeft.

Dame Blanche
Vanille-roomijs met warme chocoladesaus en een toefje slagroom.
6,75
Cheesecake
Huisgemaakte cheesecake met bolletje stroopwafelijs.
7,50
Specialiteit van het huis
Vanilleroomijs met advocaat, boerenjongens en slagroom.
7,50
Trifle
Nagerecht in 3 laagjes waaronder Bastogne koek,hangop en bosbessensaus.
7,25
Dessert proeverij
Heerlijke proeverij van verschillende nagerechten.
7,50
Crème Brulèe
Huisgemaakte vanillepudding afgebrand met bruine suiker geserveerd met een bolletje walnoten noten ijs.
7,25
Coupe “Totaly Nuts”
Vanille, walnoot- en stroopwafelijs met slagroom en gekaramelliseerde noten.
7,50
Kinderijs “Kinderpret”
Eigenlijk het lekkerste ijsje van allemaal.
4,50
Zomerkoninkjes
Combinatie van vanille- en aardbeienroomijs met verse aardbeien en slagroom.
7,50
Citroen meringue
Geserveerd met een bolletje vanilleroomijs, lemon curd en slagroom.
7,25
Tafel reserveren